Холова гарнитура Ikon 3+2+1

размери:

тройка-218/89/91

двойка-160/89/91

фот.-89/89/91
Цена: 
1590  лв.


Размери: 218/89/91


  

pariba

Кредитен модул TBI Bank 19.68

Само за 156.51 лв. на месец